Inloopochtenden Serre van Rozendaal

Onder de naam Serre van Rozendaal zijn de tuinkamer en serre
elke woensdagochtend open tussen 10.00 en 12.30 uur. kopjekoffie
Bedoeld als ontmoetingsplek voor inwoners van ons dorp en andere belangstellenden. Samen met de gemeente Rozendaal organiseren we deze wekelijkse inloopochtend. Openbaar, dus nadrukkelijk bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om te komen. Een team van vrijwilligers treedt op als gastvrouw en gastheer en zorgt voor koffie, thee en gezelligheid. Van tijd tot tijd worden activiteiten georganiseerd als lezingen, workshops, muziek. 

Serre in de zomer geopend!

De zomer staat voor de deur, wellicht dat u een periode over de grens vakantie gaat houden of misschien blijft u in eigen land de dagen genieten. Wij als Serre zijn in ieder geval in de maanden juli en augustus op de woensdagochtend gewoon geopend voor een lekker bakje koffie en een goed gesprek.

De volgende activiteiten staan gepland: woensdagochtend 9 augusutus Ron Ederveen op piano en accordeon, 4 oktober Marina & John met Wereldmuziek en op 8 november Manito op zijn Flamenco-gitaar. Wij wensen u een fijne tijd!

Het gastteam

Als u problemen met vervoer hebt, helpen wij u graag. U kunt bellen met mevrouw Rigtje Roelofs-Zandstra. Zij haalt u op en brengt u ook weer thuis. Zij is bereikbaar onder nummer 026-3648554.


Contactpersoon en coördinator van de Serre: Esse van Hall tel. 06 28124141.

Voor het huren van de Serre van Rozendaal op andere tijdstippen dan de woensdagochtenden kijk bij Verhuur.