wandschildering1Op zondag 29 april 2018 is er dienst om 10:00 uur. De voorganger is ds. L. van Hilten-Matthijsen uit Apeldoorn.
U bent van harte welkom.


Alle diensten zijn ook rechtstreeks te beluisteren via internet (kerkomroep.nl, klik hier voor de dienst in Rozendaal)
logo kerkomroep

 

logozomerfair defIn het weekend van 9 en 10 juni vindt de zomerfair plaats. Twee dagen lang is de kerk omgebouwd tot een boekenmarkt annex expositieruimte.
De tuin staat vol met kraampjes waar o.a. keramiek, jams, plantjes, sieraden en shawls te koop zijn. En er zijn heerlijke hapjes, drankjes en ijs te koop. Natuurlijk is er ook muziek om een lome, zomerse sfeer te creëren. Tegen het eind van de middag van zowel de zaterdag als de zondag treedt de Rozendaalse Kapel op.

Ter gelegenheid van de viering van 200 jaar gemeente Rozendaal is er in de tuin een podium gebouwd, waarop de jeugd van Rozendaal en omstreken zijn muzikale kunnen laat horen. Op zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur vinden hier optredens
plaats en, bij voldoende belangstelling, ook op de zaterdagmiddag.

U bent van harte welkom, toegang vrij.

Dit artikel wordt aangevuld met actuele informatie.
Heeft u vragen of informatie voor de Zomerfair 2018, klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

nieuwsbrief 620x264De Nieuwsbrief van de Protestantse Gemeente Rozendaal van Pasen 2018 is verschenen.
In deze nieuwsbrief veel informatie over activiteiten in april, nieuws van de diaconie, van de Vrienden, over de Serre en nog veel meer.

Klik hier voor de volledige Nieuwsbrief.

 

De Vriendenbrief van januari 2018 is verschenen. Dit is een uitgave van de Stichting Vrienden van de Kerk (in Rozendaal). Meer informatie over deze stichting kunt u hier lezen.

De Vriendenbrief kunt deze hier lezen.

 

kopjekoffieOnder deze naam zijn de tuinkamer en serre elke woensdagochtend open tussen 10.00 en 12.30 uur. Bedoeld als ontmoetingsplek voor inwoners van ons dorp en andere belangstellenden. Samen met de gemeente Rozendaal organiseren we deze wekelijkse inloopochtend. Openbaar, dus nadrukkelijk bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om te komen. Een team van vrijwilligers treedt op als gastvrouw en gastheer en zorgt voor koffie, thee en gezelligheid. Van tijd tot tijd worden activiteiten georganiseerd als lezingen, workshops, muziek. Voor het programma tot en met juni 2018 klik hier.

Als u problemen met vervoer hebt, helpen wij u graag. U kunt bellen met de Plusbus, tel. 026-3707070. Als u de ochtend van te voren belt, wordt u thuis opgehaald en weer thuis gebracht tegen een kleine vergoeding.

Contactpersoon: Erik Kool, tel 026-3611721.