Kerkdienst 17 september 2017

wandschildering1Op zondag 24 september 2017 is er om 10:00 uur een kerkdienst waarin voorgaat ds. F.Z. Ort uit Rozendaal.
Het is tevens de startzondag met de presentatie van het vormings- en toerustingswerk van het nieuwe seizoen.
U bent van harte welkom.


Alle diensten zijn ook rechtstreeks te beluisteren via internet (kerkomroep.nl, klik hier voor de dienst in Rozendaal)
logo kerkomroep

Nieuws van de Vrienden van de Kerk te Rozendaal

De Vriendenbrief van augustus 2017 is verschenen. Klik hier.

Het jaarprogramma 2017-2018 van de Vrienden van de Kerk te Rozendaal is verschenen.
Klik hier voor het volledige programma.

Het jaarverslag 2014-2015 is ook verschenen.
Klik hier voor dit jaarverslag.


Ten behoeve van geldwerving voor De Serre van Rozendaal,Wessel Huisman Hart van Rozendaal acrylic on canvas 40 x 60 2015 website de vernieuwde en gerenoveerde nevenruimten van de kerk van Rozendaal, werd door de internationaal bekende kunstenaar Wessel Huisman een uniek schilderij gemaakt.
Het betreft een schilderij met de naam "Hart van Rozendaal", acryl op canvas met de afmetingen van 40 x 60 cm.
Het schilderij werd bij opbod verkocht. De twee anonieme kopers wensten dat het schilderij een plaats krijgt in het Kerkgebouw. Op 27 september mocht daarom de voorzitter van de “Vrienden”, mevrouw Janelle van der Torren, het schilderij aanbieden aan het kerkbestuur. Daarbij overhandigde zij tevens een cheque ter waarde van € 6000.- , het resultaat van de fondsenwervingsactie rond het schilderij en de verkoop van de Rozendaal-tasjes. Er zijn overigens nog tasjes verkrijgbaar bij het bestuur.

Bij de zomerfair konden de “Vrienden” ook al een cheque overhandigen, ten behoeve van de beamer in de Serre, ter waarde van €4595.- Dit bedrag kwam voort uit de wijnverkoopactie en het batig saldo van de “Vrienden”.

Nieuwsbrief September 2017

nieuwsbrief 620x264De Nieuwsbrief september 2017 is verschenen.

In deze nieuwsbrief informatie over de startzondag op 24 september 2017, de Nicodemuskring, Open Monumentenweekend van onze rijksmonumentale kerk, de Serre van Rozendaal, informatie over activiteiten en nog veel meer.
Het lezen waard...

Klik hier voor de volledige Nieuwsbrief.

 

Foto's optreden Pelgrim Brass

08 SAM 4926Op dinsdag 15 augustus 2017 vond een muzikaal optreden plaats in de Kerk- en Serre van Rozendaal door Pelgrim Brass.

De foto's kunt u hier bekijken.

De Serre van Rozendaal: elke woensdagochtend

kopjekoffieOnder deze naam is de tuinkamer en serre elke woensdagochtend open tussen 10.00 en 12.30 uur. Bedoeld als ontmoetingsplek voor inwoners van ons dorp en andere belangstellenden. De behoefte aan zo’n ontmoetingsplek bleek uit een enquête van enige tijd geleden. Samen met de gemeente Rozendaal organiseren we deze wekelijkse inloopochtend. Openbaar, dus nadrukkelijk bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om te komen. Een team van vrijwilligers treedt op als gastvrouw en gastheer en zorgen voor koffie, thee en gezelligheid. Er wordt een aantrekkelijk en zeer divers programma georganiseerd.

Als u problemen met vervoer hebt, helpen wij u graag. U kunt bellen met de Plusbus, tel. 026-3707070. Als u de ochtend van te voren belt, wordt u thuis opgehaald en weer thuis gebracht tegen een kleine vergoeding.

Voor het programma tot en met december 2017 klik hier.
Contactpersoon: Erik Kool, tel 026-3611721.